G.Milanovac

Апотекарска установа Горњи Милановац добила закупца

Image may contain: 3 people, people sitting and indoor

На данашњем заседању Општинског већа, усвојена је одлука Комисије за спровођење поступка давања у закуп слободног простора у јавној својини општине Горњи Милановац на коришћењу Апотеке „Горњи Милановац“ о избору најповољнијег понуђача.

Закупац се уговором обавезује да ће искључиво обављати пословне делатности трговине фармацеутским производима на мало у апотекама.

Председник општине Дејан Ковачевић је рекао да је закупац у обавези да плаћа годишњу ренту, а све дугове које је имала Апотекарска установа Општинска управа преузима на себе и заједно ће са повериоцима представници локалне самоуправе направити репрограм тих дугова како би се у буџет Општине уградио тај износ како би се решило питање дугова, након чега би се Апотекарска установа „Горњи Милановац“ као таква угасила.

Усвојена је и одлука да се из буџета општине Горњи Милановац определе средства у износу 30.000.000,00 динара као субвенције ЈКП „Горњи Милановац“ за наставак радова на водоводу Горњи Милановац – Рудник.

Већници су данас усвојили и програм мера подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја општине Горњи Милановац.

На дневном реду се нашао и предлог Решења о давању сагласности на измене Ценовника за услуге паркирања на јавним паркиралиштима који је усвојен.

Image may contain: one or more people, people sitting, table and indoor

Image may contain: 4 people, people sitting, table and indoor

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.