Aktuelno Kultura

АРЛЕММ УМЕТНИЧКИ КАРАВАН У ЧАЧКУ

Свечано отварање изложбе АРЛЕММ уметнички караван, које ће се одржати у суботу, 23. јуна у 20.30 сати на Тгу Народног устанка у Чачку, у сарадњи са Домом културе Чачак.
Изложба најављује манифестацију АРЛЕММ 2018, која ће се одржати у Ариљу од 14. до 29. јула 2018. године. Манифестација се реализује девету годину за редом, у организацији Удружења за ширење и подстицај музичке културе у Србији – МУЗИКУС, под покровитељством Министарства културе, Министарства туризма, Библиотеке и Општине Ариље, а у сарадњи са компанијама Екстрем интимо и Теленор.


Поред отварања изложбе, присутни ће имати могућност да се упознају са планом, програмом и активностима за предстојећу манифестацију, са детаљима везаним за едукативни и концертни део програма, али и да уживају у пригодном музичком програму и обраћању организатора и сарадника пројекта.
Манифестација АРЛЕММ је добитник неколико награда на Сусретима организатора манифестација у Београду претходних година, али се пре свега може похвалити избором најбољих предавача, педагога и уметника, који активо учествују у планирању и реализацији манифестације.
На АРЛЕММ-у су претходних година учествовали Стефан Миленковић, маестро Јован Колунџија, Лена Ковачевић, Слободан Тркуља, Влатко Стефановски и други. Ове године на сцену АРЛЕММ-а изаћиће Бисера Велетанлић, Васил Хаџиманов, Марко Луис, Ју група, Диванхана, али и млади таленти из Школе за музичке таленте на челу са светски познатим виолончелистом Драганом Ђорђевићем Сузукијем.
Сви који не буду у могућности да посете Ариље ове године, моћи ће да доживе АРЛЕММ путем Теленор мреже, у било ком делу света да се налазите.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.