Aktuelno Grad

АСФАЛТИРАНА УЛИЦА ОВЧАРСКО КАБЛАРСКИХ МАНАСТИРА

Улица Овчарско кабларских манастира у Кошутњаку добила је асфалт, а градоначелник Чачка МИлун Тодоровић је у уторак разговарао је са становницима овог дела града, који су на асфалт чекали неколико деценија. Уз асфалт, урађена је и кишна канализација, а укупна вредност инвестиције је шест милиона динара.

Како је наглласио градоначелник, представници Савет Месне заједнице „Кошутњак“ су градском руководству пре две године упутили захтев за асфалтирање ове улице, када су и започети радови. Прво је урађена кишна канализација у дужини од 220 метара, а затим и санација ове саобраћајнице.

– Након што смо са становницима решили имовинско правне одноосе, и наишли на  разумевање, јер је било потребно да они своје плацеве „скрате“ за пет метара, почели смо са санацијом. Из буџета Града је издвојено 2, 5 милиона динара за прављење кишне канализације, у дужини од 220 метара, а затим смо наставили са санацијом саобраћајнице – рекао је Тодоровић, нагласивши да је напокон једна од најстаријих улица у овом граду добила асфалт и кишну канализацију.

За ову инвестицију Влада Републике је преко предузећа „Путеви Србије“ обезбедила 3,5 миулиона динара, а радове је изводила фирма „Путеви Чачак“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.