Aktuelno Sport

БЕЗ ПРАВА НА ГРЕШКУ

У четвртак, 31. јануара, кошаркаши “Борца“ одиграће своју осамнаесту утакмицу у овогодишњем издању АБА 2 лиге. У госте долази тим сјајне традиције, тростурки првак Европе, екипа “Сплита“. Сплићани су одлично одиграли више од пола лиге, били у врху, али су онда дошле повреде и то више није она екипа од пре месец дана. Они су још увек у игри за пласман на четврту позицију, тако да дуел два директна ривала за ово место обећава изузетан кошаркашки доживљај.

  • Иако долазе без два најбоља играча, њихов састав заслужује поштовање, јер располажу са довољно квалитетних појединаца да попуне све позиције у тиму. Ми имамо неколико лакше повређених играча који нису апсолуно спремни, али ће помоћи колико могу – свестан је тренер Арсић да и у његовом тиму повреде компликују ситуацију.

Најмлађи првотимац “Борца“ Стефан Мићовић позива навијаче да дођу у што већем броју.

  • Ми јесмо фаворити, због играња пред својом публиком, и зато је потребно да хала буде пуна, јер нам је више пута подршка са трибина помогла да преокренемо токове многих важних мечева – подсећа Мићовић, упозоравајући да његов тим нема право на грешку.

Утакмица почиње у 18 часова.

В. Д.

 

 

Оставите одговор