Ближи се уписни рок

На Факултету техничких наука у Чачку нема слободних места једино на информационим технологијама. У септембарском уписном року на преосталих пет студијских програма може се уписати више од 80 буџетских и самофинансирајућих студената. Пријава кандидата је следеће седмице, од 4. до 8. септембра.

DSCN6335
Професор др Милан Плазинић

 

– Позивам све који се нису уписали у првом року, или су незадовољни првобитним избором факултета, да се пријаве, уколико су техничке науке оно што желе да студирају. Желим им да успешно положе пријемни испит. Факултет техничких наука је врло атрактиван. Имамо одличне студијске програме, а трошкови школовања у Чачку су знатно мањи него у Београду. Препознатљиви смо по четрдесетогодишњем високошколском искуству, а можемо да се похвалимо да су инжењери који су завршили наш Факултет успешни и у Србији и на свим континентима. У студентском дому највећи број места припада студентима Техничког факултета – подсећа професор др Милан Плазинић, продекан за наставу ФТН Чачак.

DSC02412

Остала су и три слободна места и за упис студената са инвалидитетом, по два за Роме и наше држављане који су у иностранству завршили средње школе.

Потенцијални студенти који конкуришу за упис на Факултет техничких наука полагаће пријемни испит у уторак, 12. септембра, у 11 часова.

 

Електротехничко и рачунарско инжењерство – 24 слободна места за буџетске и пет за самофинансирајуће студије.

Мехатроника – осам за буџет.

Инжењерски менаџмент – три за самофинасирајуће студенте.

Предузетнички менаџмент – 11 за буџет и 14 за самофинансирање.

Интегрисане студије за професоре технике и информатике – три слободна места за буџетске и 14 за самофинансирајуће студије.

Оставите одговор