Aktuelno Sport

“БОРАЦ“ МЕЉЕ ЛИ МЕЉЕ

“Борац“: С. Гавриловић 15, Аликадић 6, Поповић 2, Р. Ђоковић 11, И. Ђоковић 7, Мићовић, И. Гавриловић 13, Мајсторовић 7, А. Крсмановић, Прља, Кочовић 11, Чарапић 11.

ОКК “Београд“: Ланговић 2, Симеуновић 10, Неговановић, Исламовић, Мусић 8, Вељковић 15, Јовичић 8, Вујић 7, Кузмановић 2, Маран, Вићентић.

“Борац“ је вечерас у великом стилу завршио мини серију од четири утакмице за девет дана, које је одиграо на свом терену. Декласирао је екипу ОКК “Београда“, тима од кога је претрпео једини пораз у досадашњем делу КЛС, са 83:52 (21:6; 27:24; 20:6; 15:6).

Одмах су играчи домаће екипе кренули максимално ангажовно. Чврста одбрана омогућила је лаке поене из контра напада. Слична ситуација је и током читаве друге четвртине, па на полувреме “Борац“ одлази са предношћу од 18 поена. Иако су у трећој четвртини Чачани промашили осам, а погодили само једну тројку, сјајна игра у одбрани их одводи на чак плус 32 кошева разлике. Тада су и гости дигли руке од ове утакмице коју ће сигурно запамтити и по томе што су 20 пута покушали да погоде тројку, а погодили су само једном.

Никола Кочовић је изјавио да кључ победе био у поштовању свега договореног и велике жеље његових клупских другова за реваншом. Тренер Јовица Арсић је био задовољан игром у одбрани, али је имао замерке на учинак својих играча у офанзивним задацима. Обојица су истакли да је 1.300 навијача  направило феноменалан амбијент.

В. Д.

Оставите одговор