Aktuelno Sport

ВЕЧЕРАС СА ЕРАМА

 

Нема одмора за кошаркаше “Борца“. У суботу су у хали крај Мораве савладали “Тамиш“ са 86:64, а већ данас ће угостити ужичку “Слободу“. Овом утакмицом почиње други део првенства. На отварању сезоне Ужичани су поражени са 92:83, али то ништа не значи, јер се мора у сваком мечу изнова доказивати.

  • Они су ове године ушли у КЛС, играју веома мотивисано и добро су вођени од стране нашег суграђанина Влада Лучића. Биће то комшијски дерби. Квалитетнији смо и победа не би смела да дође у питање, али сви у Чачак долазе са циљем да покушају да изненаде, играју опуштено, јер немају шта да изгубе, и веома су мотивисани. “Слобода“ је непредвидљива екипа, имају новог Американца на позицији организатора игре и ми морамо да уђемо у сусрет максимално концентрисани. Ако се испоштују сви договори победа је извесна – указује на опрез, али је оптимиста Мирослав Милић, помоћни тренер.

Ђорђе Мајсторовић је упутио позив публици да дође у што већем броју и да својим љубимцима да ветар у леђа, јер је јако тешко играти пред полупразним трибинама.

Сусрет између “Борца“ и “Слободе“ почиње у 19 часова.

В. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.