Dragačevo

„Весело звонце“ међу најбољима у земљи

„Весело звонце“ међу најбољима у земљи

Школски лист, „Весело звонце“ , ОШ“Марко Пајић“ из Виче, и ове године, нашао се на листи најбољих, према мишљењу Друштва за српски језик и књижевност. На конкурсу за најбоље основношколске и средњошколске листове и часописе, а у конкуренцији са великим бројем листова из целе земље, „Звонце“ је освојило треће место.
Поред сталних рубрика, тема трећег издања била је „Луде године некад и сад“. Млади новинари сакупили су доста материјала и у облику занимљивих новинских форми представили младост својих родитеља, бака и дека, правећи паралелу са тренутком у којим они живе. Заслуге за овај велики успех припадају свим ученицима и наставницима школе, а посебно уредничком тиму који су чинили ученици: Кристина Караџић, Александар С. Ковачевић и Милош Михаиловић и наставници: Маријана Стефановић, Марина Секулић и Јелена Луковић. Стручну помоћ за визуелни изглед пружио је дизајнер Александр Анђелић.
Директорки школе, Снежани Јоксимовић, данас је, на Филолошком факултету у Београду уручена награда и диплома за освојено треће место на овом конкурсу.

Извор: Радио Д Лучани

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.