Aktuelno Sport

ВЕЧЕРАС ГРАДСКИ ДЕРБИ

Први део Прве регионалне кошаркашке лиге Запад, група “Б“, полако улази у своју завршницу. Води се жестока борба за прве четири позиције и одлазак међу тимове који ће одлучивати о новом члану Друге лиге. “Железничар“ ће бити међу те четири екипе, али није све једно ни са колико бодова ће ући међу те тимове. Са друге стране “Чачку 94“ место још није сигурно. Зато ће вечерашњи дуел ова два тима имати посебну драж, јер оба тима имају императив победе и у доброј су форми. “Желе“ је нанизао победе над “Златаром“, “Кликом“ и “Прибојем“. Његов ривал је остварио такође три везане победе, додуше са слабијим ривалима, и са оптимизмом дочекује овај сусрет. Додатни разлог за оптимизам је и ангажовање, до прошле сезоне играча “Борца“, Ђорђа Мицића.

  • Очекује нас занимљива утакмица. Прави градски дерби. Од свих екипа “Железничар“ је показао највише кошаркашког знања. Зато гајимо изузетно поштовање према суграђанима – каже Зоран Стефановић, тренер “Чачка 94“.

Његов колега, са којим ће се тактички надмудривати, Жељко Бугарчић овако је описао противничку екипу:

  • “Чачак 94“ је добра и веома неугодна екипа са неколико искусних појединаца. Ми ћемо се потрудити да оправдамо улогу фаворита и  остваримо другу овосезонску победу над њима – изразио је своја очекивања стратег “Железничара“.

Овај сусрет 12. кола почиње у 20 часова и биће одигран у сали Прехрамбено-угоститљеске школе.

Припремили: Никола Миновић и Владимир Дуба

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.