Aktuelno

ВЕЧЕ СА СУЗАНОМ ПЕТРИЧЕВИЋ

ЗАВИЧАЈНО ДРУШТВО “ЧАЧАНИ” ПОВОДОМ 8. МАРТА

CACANI 8. MART SA SUZANOM PETRICEVIC 1

Више од сат времена смеха на трагикомичне ријалити ситуације, које су свакодневно сервиране са малих екрана, вешто је кроз монодраму  “Последња шанса” по тексту Мирјане Бобић Мојсиловић, пренела и даровала Чачанима глумица београдског Народног позоришта Сузана Петричевић. Окупљени у Студентском ресторану, како би свечано обележили Међународни Дан жена, 8. март, Чачани су певали и плесали, а неки од њих се и придружили Сузани Петричевић у појединим партнерским сценама. Представа је пародија на причу о “Великом брату” који организује ријалити “Тражим мужа”, а главна јунакиња, као роб, зависник од телевизије уласком у програм очекује велику промену у животу, због које пристаје на сваки одговор и извртање личне интиме до понижења.

CACANI 8. MART SA SUZANOM 2

Вешто Сузана Петричевић у овом комаду исмева све амбиције и покушаје да се остваре снови разним средствима, ботоксима, силиконима, гардеробом и другом пластиком и каже: “Све живо уградила да би била срећна, а сад, не може ни да се насмеје, ако се насмеје, пуцају сви шавови”, али тако скоцкане све су спремне “за сарадњу и отворене као драгстор”… Нису у комаду поштеђени ни мушкарци, чија мушкост често зависи од курсне листе или “пада” вредности динара… И ово нам је сад “култура”, коментарисала је Петричевић, и запевала по неку пригодну са публиком, заустављајући смех до суза.

Прославу је организовало Завичајно друштво “Чачани”, које традиционално, поводом овог празника ангажује глумице и уз свечану вечеру, својим члановима и сарадницима приреди културни догађај. У наставку вечери бројне и веселе госте забављао је веома расположен оркестар “Чеги бенд”.

З. Л. С.  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.