Sport

ВИТЕШКИ ДО КРАЈА ПРВЕНСТВА

У недељу, 18. марта, “Борац“ игра своју 28. утакмицу у овосезонском издању Суперлиге. На Градски стадион долази тим “Бачке“. Изузетно значајна утакмица за Чачане, која може да определи даљу борбу за опстанак. На данашњој конференцији за новинаре о недељној утакмици говорили су шеф стручног штаба Владимир Станисављевић и стандардни првотимац Марко Зоћевић.

  • Сасвим је сигурно да постоји велики притисак, јер смо планирали четири, а узели смо само један бод. Једноставно смо у ситуацији “бити или не бити“. Можда није добро тако размишљати, али то је реалност и сви ми у клубу морамо са тиме да се носимо. Долази нам у госте екипа са којом су сви досадашњи мечеви били неизвесни и завршавали се само са једним голом разлике. Ради се о једном добро уконпонованом тиму, у коме окосницу чине играчи који доста дуго играју заједно. Добра ствар је што сви играчи могу да наступају, јер нема кажњених, а право играња су стекли и новорегистровани играчи. Овај микроциклус смо одрадили са свим играчима, тако да је појачана конкуренција у тиму. Задовољан сам како смо последње утакмице одиграли у одбрани, али морамо да будемо бољи у нападу. На томе ћу инсистирати у наредном периоду – каже Станисављевић.

Први тренер “зебри“ није могао, а да се не осврне на догађања у претходном периоду, нагласивши како ће “Борац“ из овог првенства изаћи чиста образа, а за друге не гарантује.

  • Играчи су свесни тешке ситуације, али ми смо се добро спремили за ову утакмицу и надамо се освајању бодова. Притисак је велики, али ми можемо да се носимо са њим – реалан је, али у исто време и оптимистички расположен Зоћевић.

Утакмица почиње у 14 часова. Помоћ навијача је непоходна и зато су у клубу одлучила да од ове утакмице, па до краја првенства ђаци основних и средњих школа имају бесплатан улаз на Градски стадион. Они могу да користе било коју капију Градског стадиона.

В. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.