Aktuelno Društvo

Војвођанска банка помаже српске олимпијце на путу до успеха

Војвођанска банка представила је данас у Чачку Виса Голд олимпијску картицу којом је омогућила да се од сваке трансакције део новчаних средстава донира за стварање бољих устова за наше спортисте у фази припрема за Олимпијске игре у Токију.

Ову картицу Војвођанска банка развила је у сарадњи са Олимпијским комитетом Србије и компанијом ВИСА. Реч је о картици којом корисник приликом сваке трансакције помаже спортисте, тако што банка донира Олимпијскорн комитету Србије одређен износ, без икаквих додатних трошкова по клијента. Како би их мотивисали да плаћају баш овом картицом, поред наведеног, будући корисници моћи ће да уживају у свим погодностима које Виса обезбеђује путем свог Виса Голд Премиум пакета

– Војвођанска банка је званична банка Олимпијског комитета Србије већ пети олимпијских циклус. Ова картица је настала као резултат дугорочног и квалитетног партнерства као и стратешког опредељања банке да се континуирано бави активностима које представљају подстицај за квалитетан развој заједнице у којој послује. Поносни смо што смо креирањем Виса Голд олимпијске картице пронашли начин да ова подршка буде дугорочна и да у њој учествују и наши клијенти – изјавио је Александар Миловановић, регионални директор.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.