Aktuelno G.Milanovac Region

ГМ: Градски базен спреман за купаче од сутра

Расхлађење на тропским врућинама, Милановчани ће већ од петка 15.  јуна,  моћи да потраже на градском базену у Горњем Милановцу.

Ове сезоне цене карата остају исте, а ту су и пратећи садржаји и освежен простор на самом базену.  Спортско рекреативни центар се побринуо да милановчане дочека у сређеном простору .

  • Напоменуо бих да су цене карата остале непромењене у односу на прошлу сезону. Дневна карта износи 150 динара, за ученике основних и средњих школа 100 динара, а за децу до седам година улаз је бесплатан. Сезонске индивидуалне карте су 3000 динара, а групне – породичне карте  до пет особа 8000 динара. Ове године уводимо једну новину,  а то је да свако треће дете и наредно у породици добије бесплатну карту која се може преузети у установи СРЦ. Што се тиче саме хигијене базена прошле године смо сервисирали филтер станицу ,  тако да немамо проблема са тим , а контролу воде ће вршити и даље завод за јавно здравље Чачак ‘изјавио је директор Установе СРЦ Предраг Марковић.

Ове године посетиоцима базена биће на располагању сунцобрани и лежаљке, чији ће најам за коришћење износити 100 динара по дану. Као и ранијих година ту су и кафић, сладоледи и кокице .

Један контигент карата планирано је да буде подељен Центру  за социјални рад, деци са посебним потребама и Црвеном крсту, а сезонске пропуснице ће добити  и носиоци вукових диплома, ђаци генерације, носиоци диплома са републичким такмичењима као и најбољи спортисти године.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.