Aktuelno Grad

ГМ: Санација моста у Драгољу

Председник Oпштине Горњи Милановац Дејан Ковачевић и директор Јавног предузећа за изградњу општине Горњи Милановац Божидар Вучетић обишли су радове који се изводе на мосту на реци Качер у Драгољу. Мост је оштећен у поплавама пре три године.

IMG_7046

„Јавно предузеће за изградњу општине Горњи Милановац изводи радове у Месној заједници Драгољ. У питању је санација моста на реци Качер, који је оштећен у поплавама у мају 2014. године. На захтев мештана и председника Месне заједнице дошли смо да санирамо мост и ставимо га у функцију. Вредност извођења радова је око 450.000 динара. Урадићемо ојачање носећег стуба и челичне конструкције, као и потпуно ново газиште“, рекао је директор Вучетић.

IMG_7020

IMG_7036

„Мој син и ја спадамо међу највеће пчеларе у Србији, имамо 1500 кошница и једну од већих оплодних станица где се производи 4000 матица. Захваљујем се председнику општине Дејану Ковачевићу и директору Вучетићу што су, чим су пронађена средства у буџету, почели са радовима на мосту, који нама много значи. Овај мост нам значи живот јер имамо велики број кошница, али значи и другим мештанима који имају имања са ове стране реке“, истакао је пчелар Марко Мирић, коме овај мост у великој мери олакшава посао.

Јавно предузеће за изградњу општине наставља са активностима у свим месним заједницама, како би се унапредила локална инфраструктура и олакшао живот и рад нашим суграђанима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.