Aktuelno Društvo

Горану Јаковљевићу из Чачка и његовој петочланој породици потребна помоћ

Поштовани чланови, пријатељи и симпатизери Удружења Чачана у Београду,
Пре пар дана упутили смо позив за помоћ Горану Јаковљевићу из Чачка. Нажалост, Горан нам је прво доставио стари броје текућег рачуна тако да понављамо ити позив са исправљеним бројем текућег рачуна који нам је Горан накнадно доставио.
Да вас подсетимо, Горан живи са супругом и троје малолетне деце од 15, 12 и 4 година. Њему је после прегледа на КБЦ Дедиње констатовано да му срце ради само 25 посто и да је неопходна трансплатација срца. Породица живи као подстанари, при чему је само Горан радио. Горану, који је иначе 1981. годисте, у јануару је заказан пријем на КБЦ Дедиње да би се кренуло са припремним тестовима за интервенцију. Тиме његова супруга и деца остају без примања и средстава за живот. Молимо све који на неки начин могу да помогну да то и учине. Између осталог имали смо увид у Горанову медицинску документацију.
Новчане прилоге можете послати на Горанов текући рачун број 155-3400180233848-12 Halkbank (бивша Чачанска банка). За остале врсте помоћи можете се јавити Удружењу Чачана у Београду поруком на Фејсбук профилима „Udruženje Čačana u Beogradu“ и „Udr Ča u Bgd“ или на мејл udruzenjecacana@gmail.com, а ми ћемо ваш контакт проследити Горановој породици.

БРОЈ ТЕКУЋЕГ РАЧУНА ЗА УПЛАТУ ПОМОЋИ: 155-3400180233848-12 Halkbank
С поштовањем,
УДРУЖЕЊЕ ЧАЧАНА У БЕОГРАДУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.