Sport

ДЕРБИ 15. КОЛА АБА 2 ЛИГЕ У ЧАЧКУ

У уторак, 23. јануара, од 18 часова у хали „Борца“ биће одигран меч између „Борца“ и „Вршца“. Ради се о сусрету другопласиране и трећепласиране екипе, тако да је то набоља позивница да љубитељи кошарке дођу у халу у великом броју. У каквом расположењу играчи „Борца“ дочекују овај сусрет говорили су на данашњој конференцији за новинаре играчи Урош Чарапић и Дарко Балабан, као и члан струшног штаба Дејан Томашевић.

  • Иза нас је једна тешка седмица. Много нас је истрошила утакмица на Цетињу, коју смо изгубили у финишу. Победа против ОКК „Београда“ у КЛС нам је дала нов подстицај, тако да у ову утакмицу улазимо са доста самопоуздања – рекао је Чарапић.

Балабан је изјавио да без обзира на чињеницу што су Вршчани променили тренера, екипа мора да буде опрезна, јер то може, али и не мора да буде добро по „Борац“.

Томашевић од предстојећој утакмици каже:

  • Одлучиће одбрана и скок. Вршац је доминантна екипа у лиги кад је у питању скок. Одлично скачу у одбрани и у нападу. Ако им исконтролишемо скок имамо велике шансе да остваримо победу. У првом сусрету су нас победили, јер су имали 25 скокова више, али смо има се реванширали у другом мечу. Сви смо спремни да једном ратничком игром дођемо до тријумфа.

Ученици основних и средњих школа моћи ће бесплатно да посматрају овај сусрет ако користе улаз са Градског бедема.

В. Д.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.