Марко Мариновић Малина, доктор кошарке
Sport Uncategorized

ДИНАМИК „СКУВАН“ У МОРАВСКОМ ЛОНЦУ

ДИНАМИК „СКУВАН“ У МОРАВСКОМ ЛОНЦУ

„БОРАЦ“ У ПОЛУФИНАЛУ PLAY OFFA SUPERLIGE и у  ABA 2

Марко Мариновић Малина, доктор кошарке
Марко Мариновић Малина, доктор кошарке

„Борац“ се прописно намучио, какав је и ред у мајсторици четвртфиналног окршаја са „Динамиком“. Утакмица је почела тврдо, а одлични „Дорћолци“ су кренули сигурно и већ на почетку водили 5:0. Читаву прву четвртину „Динамик“ је био бољи 16:20, слично је било и у првом делу друге четвртине, све док „Борац“ није направио преокрет и повео са 23:22, а онда је прокључао „моравски“ лонац. Капитен Мариновић је преузео ствар у своје руке и решетао кош „Динамика“, шутевима за три поена 6/9. Занимљиво је да је једино у овој четвртини „Борац“ био супериоран 32:15, све остале четвртине „Динамик“ је добио, али то му није било довољно за победу.

Поред Мариновића, расположен за игру, овог пута је био и Милош Димић, 13 постигнутих кошева, а солидан је био и Предраг Прља, са 7 поена. Одличну партију имао је и Никола Пешаковић, који је постигао 17 кошева. Код гостију се, пре свега, истакао Андреја Стевановић, са 23 поена и седам постигнутих тројки.

И овог пута публика је била врло незадовољна судијским критеријумом, толико да је и капитен Мариновић морао да смирује страсти. „Борац“ је имао више смирености у одлучујућим тренуцима сусрета и уз френетичну подршку са трибина утакмицу је успешно привео крају.

„Моравце“ очекује од уторка полуфинална серија са ФМП-ом. Први сусрет се игра у Београду, а реванш је у четвртак у Чачку.

Д. Д.

 

 

Оставите одговор