Sport

ДОИГРАВАЊЕ АБА 2 ЛИГЕ У ЧАЧКУ?

Фото: Лејча

У петак, 9. фебруара, кошаркаши „Борца“ дочекују екипу „Тамиша“. То је сусрет 18. кола КЛС, а о предстојећем противнику, на конферцији за новинаре одржаној у четвртак, говорио је помоћни тренер Мирослав Милић.

  • „Тамиш“ је једна искусна и добро вођена екипа, која нам је традиционално неугодан противник. Очекује нас тешка утакмица, јер долази после напорног сусрета са „Рогашком“. Ми смо спремни да се супротставимо њиховој организованој игри у нападу и агресивној у одбрани. Надам се још једном тријумфу у домаћем првенству – каже Милић.

За Милоша Димића и Дарка Балабана „Борац“ је фаворит и они очекују победу која би била добра увертира пред меч са „Црвеном Звездом“ у Купу „Радивоја Кораћа“.

Меч са „Тамишем“ почиње у 19 часова, а ђаци основних и средњих школа могу бесплатно да посматрају ову утакмицу ако користе улаз у халу са Градског бедема.

Спортски директор Марко Ивановић сапоштио је да су град Чачак и КК „Борац“ данас поднели званичан захтев за организацију доигравања АБА 2 лиге.

  • Ја бих захвалио градоначелнику Чачка Милуну Тодоровићу и локалној самоуправи на подршци. Ми смо заједно припремили једну понуду за коју очекујемо да ће придобити наклоност руководства лиге и надам се да ћемо добити организацију доигравања – каже спортски директор Марко Ивановић.

Петак, 9. фебруар, до 24 часа је последњи рок за предају пријава, а до сада се, поред Чачка, пријавио Копар. Одлука о домаћину биће донета 23. фебруара.

В. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.