Sport

ДОЛАЗЕ “ЧИВИЈАШИ“

После краће паузе, због утакмица репрезентације, у суботу, 31. марта, наставља се такмичење у фудбалској суперлиги. “Борац” дочекује шабачку “Мачву”, а ова утакмица 29. кола почиње у 15 часова.

  • – Добро смо искористили ову паузу да подигнемо ниво игре у свим сегментима. Како тактично-техничким, тако и психолошким. Пријатељска утакмица са “Чукаричким”, без обзира на негативан резултат, много нам је значила, јер смо дошли до неких идеја и модела како побољшати нашу игру. У госте нам долази изузетно борбена и дисциплинована екипа, тако да нас очекује беспоштедна борба на сваком делу терена. Биће то једна брза и отворена утакмица. После дужег времена нема проблема са повређеним и кажњеним играчима. Коначно могу да рачунам и на новорегистроване играче који због разних административних перипетија могу да играју тек од овог кола – каже шеф стручног штаба “зебри” Владимир Станисављевић.

Првотимац Марко Зоћевић са оптимизмом дочекује ову утакмицу, због победе против “Бачке” и доброг рада током ове паузе, а о атмосфери у тиму каже:

  • Добро смо радили, добро смо припремљени и, што је најважније, имамо план за ову утакмицу.

Обојица су позвала навијаче да дођу у што већем броју из два разлога. Први је што је свака утакмица до краја првенства практично “бити или не бити”, а други што ће сав приход са ове утакмице бити искоришћен за лечење наше суграђанке Зоране Стојић, која се оправља после саобраћајне несреће у Црној Гори. Поред улаза на источну и западну трибину биће постављене и кутије за добровољне прилоге. За ученике основних и средњих школа улаз на ову, као и све утакмице које до краја првенства “Борац” игра на свом стадиону, биће бесплатан. Они могу да користе улазе на обе трибине.

В. Д.

Оставите одговор