Aktuelno Sport

ДОШЛА НОВА “ПЕТИЦА“ У “БОРАЦ“

После одласка Балабана остало је упражњено место на позицији класичног центра. Доласком Филипа Зекавичића, у прошлој сезони играча “Динамика“ и ваљевског “Металца“, скинута је та брига са врата стручног штаба и руководства “Борца“.

  • Задовољан сам пријемом у клубу. За сада све тече без проблема. Пред нама је играње на два фронта и неће бити лако, али се надам да ћу оправдати поверење које ми је указано – рекао је Зекавичић по потписивању уговора.

Филиповим доласком задовољан је шеф стручног штаба Јовица Арсић.

  • Дошао нам је тип играча који је недостајао. Има простора за напредак у његовој игри, надам се да ће бити још бољи и да ће нам надокнадити недостатак испод коша – није крио очекивања од принове Арсић.

Задовољан је и директор клуба Марко Ивановић.

  • Добили смо квалитетног играча, а и наставили смо са праксом склапања вишегодишњих уговора. Зекавичић ће наредне две године носити наш дрес – рекао је Ивановић.

Међутим, посао око састављања квалитетног тима није завршен. Тренутно је потрага за добрим крилним центром. Било би идеално да се пронађу два таква играча, истичу први тренер и директор клуба, јер је пред “Борцем“ дуга и напорна сезона.

Извор: Ђуре Мечанин и Никола Миновић.

В. Д.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.