До сигурне победе, уз велику подршку публике

– Заиста је велико задовољство играти пред препуном халом, када сви навијају за нас.

DSCF0973

Даћемо све од себе и покушати да добијемо утакмицу против Вршца и узвратимо навијачима на најбољи могући начин – кажу Милан Миловановић и Немања Тодоровић, играчи КК Борац.

 

Четврто коло Моцарт Супер лиге Србије кошаркаши Борца сутра играју код куће против Вршца. Утакмица почиње у 19,30 часова.

Упркос тешким поразима у претходна два кола, против Мега Лекса и Спартака, атмосфера у екипи Борца је одлична. Преко им је потребна и велика подршка публике, као на утакмици са Мега Лексом.

– Сутрашњи дуел је врло важан, не само због резултата, већ да прекинемо серију од два тешка пораза. Вршац познајемо јако добро из Кошаркашке лиге Србије, спремамо се интензивно, остаје нам да и дан пред утакмицу развијемо стратегију одбране и напада. Позивам публику да нам помогне, она је наш шести играч на терену – поручује Милан Миловановић.

DSCN4606
Миловановић и Тодоровић

 

– Вршац је у претходне две утакмице намучио Мега Лекс и Партизан, сигурно је да ће и у Чачак доћи врло мотивисан. Све зависи од нас, играмо на домаћем терену и ако будемо добро почели, контролисали ритам и скок, погађали отворене шутеве, забележићемо још једну победу. Позивам навијаче да нас подрже у великом броју, као против Мега Лекса. Уколико буде тако, сигурно ћемо победити.

Претходно сам играо у Борцу три године, поново сам се вратио, али не памтим да је за то време владала таква атмосфера на утакмицама у Чачку – каже Немања Тодоровић.

Руководство клуба позива спонзоре, новинаре и све који имају старе пропуснице да их до сутра замене.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.