Obrazovanje

Други уписни рок на Виској школи

 – Пријава кандидата до сутра. – Полагање пријамног испита из математике или теста знања у суботу, 8. септембра, у 12 часова

На Високој школи техничких струковних студија у Чачку остало је 100 слободних места за буџетске и 105 за самофинансирајуће студенте. Свршени средњошколци могу конкурисати на више акредитованих студијских програма, електротехника и рачунарство, информационе технологије, машинство и инжењерска информатика, графичка техника, производни и еколошки менаџмент.

Ове и наредне две школске године могу се пријавити кандидати који су завршили трогодишњу средњу школу. Као и остали, они на пријемном испиту полажу математику или тест знања. Пријава потенцијалних бруцоша почела је 3. и трајаће до 7. септембра, од 9 до 15 часова. Полагање пријемног је у суботу, 8. септембра.

Кандидатима су доступне збирке са решеним задацима из математике и информатор за тест знања и у електронској форми, на сајту школе. Упис бруцоша је од 12. до 14. септембра. Високу школу могу уписати и кандидати који су на осталим сродним факлутетима положили пријемни испит. Довољно је да донесу потврду и биће рангирани.

Старе и нове студенте у октобру ће дочекати реновиране учионице и лабораторије.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.