Aktuelno Grad

ЗАВРШЕН ЧЕТВРТИ ДУК

Претходна два дана,  Чачак је, бар на тренутак, подсећао на фестивалски град, захваљујући младима окупљеним у ДУК тиму.

На више од 15 локација у граду, мурале је цртало 25 уметника.  Зидове базена краси рад настао у сарадњи уметничких школа из Чачка и Краљева.

Током  два фестивалска дана одржано је седам концерата. Рамбо Амадеус је одушевио чачанску публику и “отерао кишу”, а забава је настављена до раних јутарњих часова уз Смоке Мардељана и BAD COPY.

Субота вече била је резервисана за електронску музику. Журку је отворила Тијана Кабић, а након ње наступио је Марко Настић, који је пре неколико недеља на спектакуларан начин обележио 20 година своје каријере. Овогодишњи ДУК Фестивал је затворила Леа Добричић, која је својим наступом довела атмосферу до усијања.

Поред такмичања у ролерима и скејту и ДУК пијаце, право освежење за све посетиоце овогодишњег ДУК- а биле су и две нове секције, ДУК кидс и плесни окршај “хип хоп баттле”,  које су судећи по посећености, привукле огромну пажњу.

Овогодишњи ДУК реализован је у партнерству са Спортским центром “Младост” и уз подршку Града Чачка, а организатори поручују да ће ово постати централни фестивал младих Западне Србије.

ДУК тим

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.