Kulturni vodič

ЗАВРШНИЦА „КАРУСЕЛА“ ВЕЧЕРАС У ДОМУ КУЛТУРЕ

У понедељак, 6. августа, у великој (расхлађеној) сали Дома културе, у 20:30 часова, без обзира на временске услове, одржаће се завршни концерт у Чачку Фестивала амбијенталне и етно музике „Карусел“. Наступају:  „Ethnic Trance Duo“ – Швајцарска, Русија (20:30), „Eyot“- Ниш (21:20) Организам – Београд (22:10). Три жанровски различита концерта (ethno jazz, fusion jazz, novi rock) етаблираних извођача. Састав „Eyot“ је трећи пут на „Каруселу“, сада након успешне пролећне турнеје по Русији и пре септембарске турнеје по Јапану. „Ethnic Trance Duo“  је двојац са озбиљном међународном репутацијом и нуди спој различитих култура и музичких традиција. Састав „Организам“ из Београда је један од најперспективнијих младих састава са домаће рок сцене са низом успешних концерата у Србији и региону (Егзит, Арсенал).
Фестивал „Карусел“ ће званично бити затворен програмом КАРУСЕЛ У ГОСТИМА – концерт састава „Организам“, у уторак, 07. августа, башта КЦ Горњег Милановца у 21 час.

Покровитељ Фестивала „Карусел“ је Град Чачак, организатор Асоцијација за уметност и културу „Карусел“, уз партнерство Туристичке организације Чачак.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.