Sport

ЗЕМУНЦИ ДОЧЕКУЈУ ЧАЧАНЕ

 

Данас је у просторијама ФК “Борац“ одржана конференција за новинаре поводом наставка такмичења у  фудбалској Суперлиги Србије. “Борац“ сутра гостује екипи “Земуна“, тиму који му је директан конкурент у борби за опстанак. Чачани се налазе у веома тешкој ситуацији, јер због блокаде клуба нису у могућности да региструју нове играче, а због повреде не може да наступи поуздани голман Бајић. Из здравствених разлога у тиму неће бити ни Обрадовића. Све ово је ставило у веома неугодну ситуацију шефа стручног штаба Игора Спасића, који је у тим морао да уврсти и кадете и омладинце. Свестан ситуације Спасић је поводом предстојеће утакмице изјавио:

  • Сви момци на које рачунам су добро радили и максимално су спремни. Жељни су утакмица и доказивања. Друго је питање колике су нам могућости. То ћемо видети већ сутра. Покушаћемо да остваримо један добар резултат, колико је то у овом тренутку могуће.

Првотимац Милош Марковић је нагласио значај ове утакмице, јер би добар резулат у Земуну дао екипи крила у наставку првенства и веће шансе у борби за опстанак. У име играча обећао је максимално ангажовање свих који ће изаћи на терен у Горњој вароши.

Утакмица почиње у 14 часова.

В. Д.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.