Aktuelno

ИВЕКО ОСВАЈА И ВОЈВОДИНУ

Још један пословни центар компаније ”Ауто Чачак комерц” отворен је у Новом Саду. Осим продајних и сервисних услуга, нови живот војвођанској пословници дали су савремена теретна возила на погон који задовољава еколошке стандарде за 2020. годину, али и двадесетчетворочасовна помоћ на путу путничким аутомобилима и транспортерима. Чачанска компанија је од недавно генерални увозник Ивекових камиона и мањих теретњака.

Ивеко центар први пут је отворен у Новом Саду 2003. године. Стицајем низа околности, извесно време није радио. Зато су велики повратак обележиле и новине у пословању. Продајне и сервисне услуге употпуњене су службом за стално пружање помоћи на путевима у Србији и иностранству, а купцима су доступнија и половна возилила која могу заменити после две, три године отплате.

– Пошто је ”Ауто Чачак комерц” ове године именован за ексклузивног импортера Ивеко возила, одлучили смо да уложимо у проширење сервисних и продајних капацитета. Купцима су на располагању лака, средња и тешка теретна возила. Нови Сад ће бити центар”ОК Тракс система”, што значи да ће клијенти моћи да сазнају све што их занима о било ком половном возилу, без обзира на то где се оно у том тренутку налази, у Србији или Европи. Купци могу и да врате половно возило, после извесног периода отплате – каже Александар Петронијевић, директор ”Ауто Чачак комерца”.

Компанија ”Ауто Чачак комерц” продала је прошле године 585 теретних возила. Наспрам конкуренције, тај податак сврстао их је у маркет лидера. Одлична продаја забележена је и прва четири месеца 2018. Сви ти подаци појачали су амбиције запослених у новосадском представништву и ”Ауто Чачак комерцу”.

– Драго ми је да је овај центар, који је раније био главни за продају Ивекових возила, добио нови живот. Наше представништво у Србији је најбоље у Европи, по квалитету и услугама које пружа. Срећан сам да сте оживели ово место. Хвала Миленку Костићу, Александру Петронијевићу, Средоју Пртењаку и читавом тиму ”Ауто Чачак комерца”. Желим, али и надам се изузетним пословним резултатима – поручио је Емилио Парато, директор Ивека за централну Европу.

Отварањем Ивеко центра у Новом Саду посао је добило 24 радника. И то није све. С обзиром на то да ће ускоро бити отворена још једна пословница, реално је очекивати нова запошљавања.

– ”Ауто Чачак комерц” се шири. За два месеца ћемо отворити пословницу на Макишу, биће то импортерска фирма. Имамо у Чачку сервис и продају, а неколико наших дилера ће радити за ”Ауто Чачак” и Ивеко… Пошто је првих месеци ове године забележена изузетна продаја теретних возила, надамо се да ће на 2018. бити рекордна. Добијањем заступништва за увоз, имаћемо више возила на лагеру, а биће нам заступљеније и сервисне услуге по целој Србији. Ипак, Ивеко ће ове године имати рекордну продају – нада се Миленко Костић, власник ”Ауто Чачак комерца”. Према његовој процени, у Чачку, Београду, Војводини, његове компаније ће наредних месеци запослити око 50 људи. ”Ауто Чачак”, овлашћени продавац Шкоде, ће највероватније до краја 2018. отворити две пословнице у Београду и једну у Зрењанину.

Ивеков центар у Новом Саду званично је отворен 4. маја. Осим акција за теретњаке старе годину, две на еколошки погон, домаћини су представили и возила будућности. Први пут на српском тржишту представљени су камион стралис и мањи дејли блу пауер. Оба теретњака сврстана су у ред “пионира зелених возила”. Стралис се покреће на природни гас, док дејли блу пауер може да користи три врсте природних погона,од којих је један стопроцентни елекрични. Мање возило већ задовољава стандард за 2020. годину, када је реч о очувању животне средине.

Емилио Парато, Карл-Мартин Штрудер, Миленко Костић и Милош Лаловић

Нови пословни успех био је и прилика за даривање. Овога пута поклоне су добили гости. Од власника ”Ауто Чачак комерца”упечатљиве поколе из Србије, добили су Емилио Парато и Карл-Мартин Штрудер, генерални менаџер Ивека за Аустрију и Источну Европу.

Нису заборављени ни купци. Три најсрећнија добитника постала су власници таблета.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.