Društvo

“ИГРАМА НА ЛЕДУ“ ПРИВОДИ СЕ КРАЈУ СЕЗОНА КЛИЗАЊА 

 

У среду, 14. фебруара, на клизалишту су одржане друге “Игре на леду“, које су организовали СЦ “Младост“ и школица спорта “Каспер“. На овим играма је учествовало тридесеторо деце узраста од три до девет година, а о њима Невена Каличанин, тренер у школици спорта “Каспер“ из које су дошли сви учесници, каже:

– Циљ ове манифестације је да се деца забаве и да на један занимљив начин популаришемо овај спорт. Кроз четири лагане игре, које су од учесника тражиле спретност и брзину, мали клизачи су показали колико су овладали овом вештином.

Драган Савковић из СЦ “Младост“ није крио задовољатво одзивом и организацијом “Игара“, а о сезони која се полако ближи крају каже:

– Веома топло време за ово доба године правило нам је велике проблеме у одржавању леда. Чак смо га и поставили са десетак дана закашњења. Ипак смо, изузетним залагањем запослених у СЦ “Младост“, успели да га, на задовољство наших корисника, одржимо у одличном стању протеклих 45 дана. Веома смо задовољни посетом и спроведним активностима у овој сезони. Имали смо близу 7.000 посетилаца, што у комерцијалном делу, што у организованим школским групама, међу којима је било и 1.000 предшколаца. Око 750 породица са троје и више деце је бесплатно користило клизалиште.

Наши суграђани ће моћи да уживају у чарима клизања до 18. фебруара, када се сезона и званично завршава.

В. Д.

Оставите одговор