Sport

ИГРАЧИ И ПУБЛИКА ЗАЈЕДНО ПРОТИВ „ЛОВЋЕНА“

 

На данашњој конфернцији за новинаре у кошаркашком клубу „Борац“ тема је било је гостовање екипе „Ловћена“ у оквиру трећег кола АБА 2 лиге.

Никола Пешаковић овако види сутрашњег противника:

  • Долази нам екипа која је спој младости и искуства. Мотивисани су убедљивом победом над „Охридом“ у прошлом колу. Ми имамо обавезу, пошто нам је ово прва утакмица код куће у АБА 2 лиги, да играмо максимално ангажовано и борбено од самог старта да би забележили нову победу.

О томе како победити реномираног противника говори Матија Поповић:

  • „Ловћен“ предводи Албијанић, некадашњи играч „Борца“, и кључ победе је зауставити њега и племејкера Кораћа.

Овако Дејан Томашевић, помоћни тренер, оцењује атмосферу у тиму:

  • Нисмо имали много времена за припрему ове утакмице, али у ходу све решавамо. Било је повређених и болесних играча, али сви који изађу на паркет даће свој максимум. Евентуалном победом Борац би истакао кандитатуру за пласман међу четири екипе које ће играти доигравање.

Марко Ивановић, директор клуба, дао је кратку оцену досадашњег првенства, говорио о кадровској ситуацији и најавио почетак продаје сезонских карата.

  • Нисам задољан начином на који смо добили претходне утакмице, али су оне показала да овај тим има снаге да победи и кад не игра добро и да има резерве за мечеве против јачих противника. Жао ми је што нисмо победили у Копру, али много се путовало и то је оставило трага на играчима. Данас су Бумбић и Глишовић регистровани и за АБА 2 лигу. Тражимо играча за позицију број пет, тешко је наћи таквог играча, а ми имамо ограничен буџет. Годишње карте су пуштене у продају. Оне коштају 4.000 динара и могу се изабрати одговарајућа места. Пуштен је и ограничен број карата за ђаке и студенте. Њихова цена је 3.000 динара. Годишње карте важе за КЛС и АБА2 лигу, а надам се пласману у Супер лигу и доигравања у АБА лиги, па би важиле и за те сусрете. Старе спонзорске пропуснице важе до замене, а мењаће се од 1. новембра.

Сви учесници на овој конференцији су упутили позив навијачима да се окупе у што већем броју у хали „Борца“ сутра од 18 часова и помогну свом клубу у освајању нових бодова у овом такмичењу.

В. Д.

 

 

Оставите одговор