Obrazovanje

Извештај са састанка Скупштине КЗМ

Image may contain: 1 person, sitting and indoor

1. Инстаграм радионица – свако ко има идеју како да КЗМ учинимо видљивијим на друштвеним мрежама и уопште међу младима, може дати предлог (било да је то наглашавање локације, или нови hashtag…)
2. Договарање и планирање дводневног излета у Рошце или на Каблару (свако је позван да се придружи планирању целог излета, датума, акције у оквиру истог и да иде са нама) – Састанак је у понедељак 16.7.18. у 10ч у КЗМ
3. Припрема пројекта за опремање ОК и КЗМ: како преуредити или опремити клуб, шта треба набавити од намештаја, опреме, како треба да изгледа канцеларија или клуб.. Потребна нам је помоћ како све те идеје да претворимо у пројектну документацију. Састанак је такође у понедељак.
4. У договору са инструктором јоге, организоваћемо јавне бесплатне часове у природи, свако ко је заинтересован, може нам се јавити да се договоримо око термина.
5. Етно фест – Потребно нам је најмање 5 волонтера који причају енглески како би били водичи и дружили се са младима из иностранства. Ваша задужења ће бити 19.7. од 12ч да поведете своју групу од студентског или ученичког дома (у зависности где буду смештени) до Градске управе где ће имати пријем код Градоначелника. Исти дан од 12-13ч је заједничко фотографисање код музеја. У 16ч довести групу на градски трг. Такође, 21.7. од 10 са својом групом идете на излет у клисуру; Од 19ч фестивал у Прислоници. Људи који су заинтересовани да вршњацима из иностранства покажу Чачак и буду део једног међународног дружења, могу се јавити у КЗМ. Није нужно да будете наши активни волонтери.
6. Чишћење омладинског клуба – један дан је потребно да се скупимо да средимо ОК; потребни су нам и дечаци због премештања тешких столова. Што нас је више, пре ћемо очистити.
7. Дан младих – Знамо да је тек 12.8. али предлог је да помогнемо Сашки и Јовани које су прошле обуку за организаторе Живих библиотека и организујемо једну у Чачку. То значи да ћемо уместо књига читати људе… Ако сте заинтересовани, јавите се.
8. Симулација размене – Од 18-20.7. се можете пријавити за симулацију ра змене у Пожеги (сви детаљи су на нашој фб страници; трошкови су покривени).
10. Предложено је да се у оквиру рада КЗМ именује особа која ће нас мало више информисати о томе шта је омладинска политика.

Image may contain: 2 people, indoor

Оставите одговор