Aktuelno Društvo

СА „VIP TOURSOM“ ИЗ ЧАЧКА ДО ГРЧКЕ -КВАЛИТЕТНА УСЛУГА И УГОДНО ПУТОВАЊЕ


 

СА „VIP TOURSOM“ ИЗ ЧАЧКА ДО ГРЧКЕ

Туристичка агенција „Vip tours & service” из Ниша од децембра прошле године има пословницу и у Чачку, у Улици браће Глишић бр. 9. Специјализовани за групна туристичка путовања, пре свега веома успешно организовање средњошколских екскурзија у земљама западне Европе, менаџмент је стекао поверење инопартнера, као и клијената, посебно у градовима западне Србије – Ариљу, Ивањици, Ужицу, Крушевцу, Краљеву…

Од 2014. „Vip tours“ има добру понуду за летовања у Грчкој, у којој су, у најпопуларнијим летовалиштима Олимпске регије (Паралија, „Olympic beach“, Лептокарија и Неи Пори) закупили око 200 кревета у вилама. Сви апартмани су на добрим локацијама, од 30 до 100 метара удаљени од плаже. Од прошле године у понуди је 140 кревета у Ипсосу на Крфу, као и летовање у Кушадасију у Турској.

 

Агенција је регистрована 2011, чланица је YUTA-а, поседује лиценцу Министарства трговине и туризма, а власник Александар Лазаревић каже да се од наредне године планира шира лепеза понуде, за регију Свети Ђорђе (Неа Врасна, Ставрос и Аспровалта), као и острво Тасос. Агенција поседује сопствени возни парк, веома комфорне аутобусе високе туристичке класе и за ово лето припремили су веома повољне аранжмане, а Чачани ће имати полазак и из нашег града.

– Са ценама смо конкурентни на тржишту. Пратимо трендове и тражњу и за неке дестинације то су веома повољни аранжмани, посебно за предсезону. Имаћемо два поласка из Чачка за Олимпску регију и полазак за Крф, тако да је покривена цела наша понуда. Због безбедности путника веома важна карика у пословању су нам возачи, који добро познају путеве и у сваком тренутку су спремни да буду на услузи клијентима – објашњава Лазаревић.

Сви аранжмани за Грчку обухватају 11 дана, односно 10 ноћења. За летовање у Кушадасију у Турској, које је већ годинама веома атрактивно за наше туристе, превоз организујемо у сарадњи са колегама из Београда, а наша агенција има закуп хотела. Реч је о аранжманима у хотелима на бази полупансионске услуге, ноћења са доручком или all inclusive, а може се путовати и сопственим превозом. Уколико буде заинтересованих из нашег града, у Агенцији обећавају да ће обезбедити трансфер до Појата, одакле ће моћи да наставе путовање аутобусом „Vip toursа“.

– Одлучите се за квалитетну туристичку услугу, за добро расположење, за сигурно и удобно путовање, а ми ћемо оправдати ваше поверење – поручују из Агенције „Vip tours“.

Целокупна понуда може се погледати на порталу агенције, а за све додатне информације заинтересовани се могу обратити предусретљивим агентима у Чачку.

В. Т.

РЕЗЕРВАЦИЈА КАРАТА ЗА ЛЕТОВЕ ИЗ НИША

Агенција „Vip tours“ нуди и путовања у велики број европских метропола (градови северне Италије и јужне Француске, Праг, Беч, Краков, Атина…) и цене аранжмана за празнике, али и за пролећне и јесење туре су веома повољне и примамљиве. Агенција се бави резервацијом и продајом авионских карата за летове са нишког аеродрома „Константин Велики“.

– Уколико се карте резервишу раније, од једног до три месеца, цене за две low cost компаније које имају 11 летова из Ниша (Малме, Беч, Минхен, Милано, Братислава…), цене су веома повољне, од 9,90 до 30 евра. Наравно, много су веће, ако се резервишу уочи путовања. Радимо резервације и продају и за групна путовања – објашњава Александар Лазаревић, власник „Vip toursа“.

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.