Aktuelno Sport

КИКС НЕ ДОЛАЗИ У ОБЗИР

У среду, 31. октобра, кошаркаши “Борца“ дочекују мостарски “Зрињски“, екипу која је у досадашњем делу првенства АБА 2 лиге остварила исти учинак као и Чачани, четири пораза и једну победу.

  • Њихова позиција на табели не одражава на прави начин снагу ове екипе, јер су они три утакмице изгубили, практично, на једну лопту. Сада су знатно јачи него у тим утакмицама, јер су им се неки играчи опоравили од повреда, а дошао им је и Бакић. Успели су у претходном колу да савладају фаворизовани “МЗТ“ и долазе нам у госте са великим очекивањима. И ми смо две утакмице изгубили на једну лопту и зато је ова утакмица значајна, јер ће њен победник моћи да се прикључи екипама из горњег дела табеле. Атмосфера у екипи је одлична, сви играчи су спремени да дају свој максимум, мало нас је поремтила болест Стаменковића, али упркос томе надамо се победи – поручује помоћни тренер Владимир Златановић.

Свакако да је добра игра и убедљива победа над “Вршцем“, у прошлом колу КЛС, дала додатно самопоуздање играчима “Борца“, али свесни су да их очекује велика борба са играчима који иза себе имају много тешких утакмица.

  • Имају искусне играче у својој екипи, пре свих Рамљака и Бакића, који су играли и АБА 1 лигу, и кључ победе лежи у њиховом заустављању. Подршака публике нам је неопходна. То је показала и утакмица са “Вршцем“, јер нам је хук са трибина много помогао да остваримо убедљиву победу – каже један од најборбенијих играча “Борца“ Матија Поповић.

Очигледно је да је публика у Чачку мало разочарана досадашњим играма, пре свега у АБА 2 лиги, па је посета мања него претходне сезоне. Можда је најбољу поруку свим љубитељима кошарке у Чачку послао, после утакмице са “Борцем“, тренер “Вршца“ Бранко Максимовић.

  •  Жао ми је што је дошло овако мало публике. “Борац“ као клуб и све што раде људи из његове управе, заједно са играчима, заслужује већу подршку. Овај тим је у формирању и треба га подржати – када овако нешто изјави неко је на терену велики противник, то има много већу тежину и зато нека ово буде најбоља позивница да 31. октобра  у 20 часова хала крај Мораве буде испуњена до последњег места.

Улазнице за одрасле коштају 300 динара, а 150 за ђаке.

В. Д.

Детаљи са јутрошњег тренинга.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.