Grad

КОД „СТУДЕНТА“ НЕМА ОСКУДИЦЕ

СТУДЕНТСКИ ЦЕНТАР ОТВОРИО ЕКСПРЕС РЕСТОРАН У ЦЕНТРУ ГРАДА

У фебруару цене ниже за пет одсто

Осим „Моравице“, Студентски центар сада има још један експрес ресторан и то у центру Чачка, у Улици Косовски венац без броја, поред некадашњег “Видеографа”. Готова или јела са роштиља, салате, колачи доступни су свим грађанима, по повољнијим ценама. Избор посне и мрсне хране је разноврсан, од традиционалних до лаганијих јела.

– Наш експрес ресторан „Моравица“ изузетно послује. Зато смо због великог интересовања гостију, отворили „Студент“ у центру града. Имамо велики избор домаћих јела, цене су врло приступачне. Наши гости су најчешће породични и пословни људи. Код нас могу да купе и понесу храну, или је поједу у ресторану. Судећи према досадашњем искуству, најпродаванији су пасуљ, чорбе, посна јела… Драго ми је да сада имамо објекат у центру града и да сун аше услуге доступније многим Чачанима – каже Катарина Вујовић, стручни сарадник Студентског центра Чачак. Она најављује и посебну повластицу за све купце у месецу у коме је ресторан отворе. Цене ће у фебруару бити пет одсто ниже.

Сва јела припремељена су по најсавременијем HACCP (ХАСАП) стандарду.

– Имамо велики избор старих, традиционалних јела, припремљених баш као код куће. Оброке од рибе и меса спремамо на најсавременијим уређајима. То је врло важно, јер намирнице, посебно риба, сачувају највредније састојке – потврђује Ана Мићић, нутрициониста СЦ Чачак.

Ана Мићић и Катарина Вујовић

Експрес ресторан „Студент“ данас је свечано отворен, а судећи према првим гостима, биће врло посећен. Осим смештаја и исхране студената, отварањем новог ресторана допуњени су комерцијални послови. Студентски центар изнајмљује свој простор код Агрономског факултета за породична славља, спрема и доставља храну.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.