Aktuelno

Косановићева чачанска нуклеарка – на реду је Чукарички

Моцарт спорт

Стратег Борца припрема дочек Лалатовићевој бригади за опстанак и реванш због пораза у 26. колу регуларног дела првенства

Постоји нека магија у односу Борца и Милорада Косановића. Само што је сео на клупу Чачана, активирао је резултатску нуклеарку и то ни мање ни више него на Бањици. Прву битку у плеј – ауту добио је Косановић са Зебрама тамо где је капитал био и реми исход. Поштовање је тако остало Раду, а Борцу три, као кућа велика бода при резултату 1:2. Питали смо зато популарног Косана, шта очекује од утакмице са Чукаричким на чијој клупи од почетка пролећног дела првенства седи још један љубимац навијача са Градског стадиона крај Мораве, Ненад Лалатовић?

Kosanovic

„Иако нам Чукарички није директан ривал у горућој борби за опстанак, од ове утакмице пуно тога може да зависи. Зато ћемо наступити као и против Рада. Концентрисано и мудро, али никако дефетистички, јер уз велико поштовање које заслужују Београђани сматрам да имамо одличан мотив и шансу да дођемо до по нас позитивног исхода“, тактично је за МОЦАРТ Спорт сусрет са Чукаричким прокоментарисао стратег Чачана, Милорад Косановић.

Чукарички је и то не тако давно, тачније у 26. колу Суперлиге славио против Борца. Десило се да Зебре на свом стадиону прокоцкају капиталну предност и изгубе од Лалиних момака са 2:3!

FK B

„Рекао сам вам, идемо даље. Ово је нова утакмица, а приступ је исти као и на прошлој. Због парних жутих картона из сусрета са Радом не рачунам једино на Николу Игњатијевића. Једино он није у плановима, а остали су ту да се боре и да се наметну. Зато ћу подвући да у сусрет улазимо с амбицијама које нису мале“, закључио је Милорад Косановић припремајући сусрет другог кола плеј – аута.

Утакмица између Борца и Чукаричког игра се у суботу, 22. апрла на терену Градског стадиона крај Мораве с почетком од 17 часова.

Пише: Милош Милић

 (Фото: Стар Спорт, MN Press)

Оставите одговор