Politika

КО ЗЛОУПОТРЕБЉАВА ЧАЧАНСКО ШКОЛСТВО?!

SNS_logoСАОПШТЕЊЕ СНС

КО ЗЛОУПОТРЕБЉАВА ЧАЧАНСКО ШКОЛСТВО?!

Да се било која друга политичка организација у Чачку огласила по било ком питању које се тиче школства у нашем граду, можда би се и могло разумети, али када то раде Двери, које су се као најгори паразит увукли у сваку школу, вртић и образовну установу, онда то превазилази меру доброг укуса. Уосталом, о томе најбоље говори састав одборничких листи из 2012. и 2016. године, на којима су се на списковима Двери нашли бројни просветни радници, злоупотребивши тако свој утицај на децу, а посредно и њихове родитеље и на најгрубљи начин их злоупотребили током овогодишњих пролећних протеста. О изборним кампањама и да не говоримо.

Из крајње тенеденциозног и злонамерног саопштења, пуног лажи, каква су им уосталом сва обраћања јавности, импутира се Српској напредној странци то што је ОШ “Милица Павловић” остала без директора, подводећи то под некакве закулисне радње и сплаткарење, без и једног аргумента, доказа или навођења било чијег имена, које би се могло довести у контекст са СНС. Поставља се питање какве везе наша политичка организација има са стањем у колективу ОШ “Милица Павловић”, ма какво оно да је.

Крајње је тенденциозно написати да је Антонела Луковић смењена са места члана Школског одбора, а да о томе није обавештена, пошто то скупшинске службе раде по службеној дужности.

Смешне су и небулозне индиције о неким потенцијалним кадровским решењима чачанских напредњака у појединим установама, када о томе на страначким органима није било ни речи, али Двери, попут баба Ванге, већ знају шта ћемо ми урадити у будућности. Малициозно је људе јавно прозивати и тиме им правити проблеме на пословном и личном плану. Њима, очито, ништа није свето.

Такође, није јасно како се, било каквим кадровским решењем, угрожава опстанак школе, иде ка њеном гашењу, посебно јер се ради о институцији са дугом и богатом традицијом, са чиме се једино слажемо.

О томе како се ко понаша, ко је кабадахија, а ко не, сви Чачани су се директно могли уверити пратећи дешавања на последој седници Скупштине града Чачка.

Запитајте се Дверјани зашто вам најбољи и најписменији одборници одлазе из скупштинских клупа, не долазе на заседања или на седницама ћуте, а главне перјанице су вам “интелектуалци” Ћендић и Ђенадић, “шајкача” Марјановић, вечито необавештени Сретеновић, трезвени Каличанин, крештави “Калимеро” Јефтовић, козар Рацкоцић…

Информативна служба ГО СНС Чачак

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.