Sport

КРЕЋЕ ДРУГИ КРУГ АБА 2 ЛИГЕ

 Фото: сајт АБА 2 лиге

У Чачак у четвртак долази екипа „АВ Охрид“. Кошаркаши „Борца“ су оптимисти, али без обзира што се ради о последњепласираној екипи нема опуштања.

  • Ми се нећемо обазирати на тренутни пласман гостујуће екипе и ући ћемо у меч максимално мотивисано. Кратку паузу смо искориситили да се одморимо и желимо да наставимо са серијом победа – каже један од најбољих у редовима „Борца“ Немања Тодоровић.

Ново лице у екипи је Лесковчанин Милош Димић, који ће заменити повређеног Мицића. Игра на спољним позицијама, а до сада је наступао за „ФМП“, „Игокеу“, крагујевачки „Раднички“, „Вршац“.

  • Драго ми је да сам дошао у клуба са дугом традицијом и великим амбицијама. Гледаћу да се што пре уклопим, уђем у систем и дам свој пуни допринос екипи – износи Димић своје прве утиске.

Дарко Балабан је захвалио публици на досадашњој подрши и позвао их да наставе да бодре свој тим.

  • Овај меч је лепа увертира за оне које нам долазе, јер после њега улазимо у серију тешких утакмица од којих ће зависити наша позиција на табели – коментарише Балабан шта очекује екипу „Борца“ у наредном периоду.

Дејан Томашевић, члан стручног штаба, најављујуе максимално одговоран приступ утакмици.

  • Ми се спремамо као и за сваку утакмицу, јер је свака наредна и најважније. Спремни дочекујемо ривала и уз помоћ навијача победа се не доводи у питање. Победа у Вршцу, нам даје додатни ветар у леђа за предстојеће сусрете АБА 2 лиге. Имамо добар распоред и надам се останку на врху табеле. Долазак Димића нам доста значи и надамо се да ће се брзо уклопити у екипу – оптимиста је Томашевић.

Утакмица почиње у 19 часова. Управа клуба је донела одлуку да ђаци основних и средњих школа могу бесплатно да посматрају овај сусрет, а користиће улаз код Градског бедема.

В. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.