Aktuelno Grad

ЛЕТОВАЊЕ У ДЕЧЈЕМ ОДМАРАЛИШТУ У УЛЦИЊУ 18.000 ДИНАРА

Градско веће је донело решење о овогодишњој цени летовања у одмаралишту „Овчар“ у Улцињу за децу предшколског узраста и ученике нижих и виших разреда основних школа на територији Града Чачка.

– Економска цена летовања за децу предшколског узраста и ученике основне школе износи 18.000 динара. Учешће родитеља у економској цени летовања за дете предшколског узраста и ученика од првог до четвртог разреда основне школе износи 13,5 хиљада динара и плађа се у неколико рата. Цена летовања за основце од петог до осмог разреда је 18 хиљада динара, док ће социјално угрожена деца, деца са инвалидитетом и вуковци на море ићи бесплатно, јер ће њихови трошкови бити рефундирани из буџета Града – рекао је градоначелник Тодоровић, додајући да ће деца из братског града Валашки Мезиричи ове године летовати у одмаралишту у Улцињу о трошку Града, јер су и чачански основци ове зиме боравили у Чешкој.

Треће и свако наредно дете предшколског и школског узраста до завршеног четвртог разреда има право на делимично регресирање и плаћа износ од осам и по хиљада динара у две рате. Ако у породици постоји више деце која могу користити право на делимично регресирање летовања, то право у 2019. години може користити само једно дете.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.