Aktuelno Sport

МЕЧ ВИСОКОГ РИЗИКА

 

Иако се ради о сусрету два тима која имају одличне односе одложени сусрет 10. кола КЛС између “Борца“ и “Новог Пазара“ проглашен је меч високог ризика, јер је најављен долазак 160 навијача гостујућег тима.

  • Ова утакмица је, по распореду, требало да буде одиграна у Новом Пазару, али је на наш захтев дошло до промене домаћинства и ја сам неизмерно захвалан руководству овог клуба што нам је изашло у сусрет. Ми ћемо све урадити да меч протекне у фер и спортској атмосфери. Договорено је да навијачи “Новог Пазара“ буду смештени на делу трибине иза њихове клупе и они ће организовано ући у халу из правца бедема око 15 и 30. Због тога апелујем на наше навијаче да буду стрпљиви, јер ће бити строжа контрола при куповини карата и на улазима, јер ће сви посетиоци бити легитимисани и моћи ће да купе највише четири карте. Напомињем да ће хала бити отворена од 13 до 16 часова – изнео је неке битне податке за све посетиоце директор “Борца“ Марко Ивановић.

Ивановић је позвао Чачане да спортским навијањем још једном покажу да су најобразованија публика и да дају свој допринос доброј кошаркашкој атмосфери.

В. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.