Društvo

НАГРАДЕ У ЖЕНСКИМ РУКАМА

ЗАВРШЕНА НАГРАДНА ИГРА У НОВООТВОРЕНОЈ ПРОДАВНИЦИ ”МД ПРОДУКТ ПЛУС”

Следе извлачења у објектима у Булевару Вука Караџића и у Улици војводе Степе

Фирма ”МД продукт плус” наставља да награђује верне купце. Први круг завршен је, 6. фебруара, у новоотвореној продавници у Љубићу, у Улици Радована Јовановића. Прву награду, ТВ апарат, добила је Весна Јагличић. Ваучер од пет хиљада динара припао је Милени Рајић, а торта Вери Илић. У име организатора наградне игре, фирме “МД продукт плус”, награде је извукао Милисав Томковић. Учествовали су сви фискални рачуни већи од хиљаду динара. Иста правила важе и у другим објектима у којима ће награде тек бити извучене.

– Наградна игра није завршена. У продавници у Улици војводе Степе 129 извлачење је 14. фебруара, а у Булевару Вука Караџића 8. марта. Главни добитак је ТВ апарат. Наша фирма је препознатљива по наградним играма и сталним акцијским снижењима. Сваког месеца делимо промо материјал, тако да купци могу видети који производи су снижени. Уочи Нове године, тачније 28. децембра, у Љубићу смо отворили 32. малопродајни објекат.  Осим у Чачку, имамо продавнице у Ивањици и Котражи. Ширимо се, ускоро отварамо нове објекте, о чему ће наши потрошачи бити благовремено обавештени – најављује Ивана Краковић, менаџер продаје.

ПОТРЕБНИ ТРГОВЦИ

Због отварања нових објеката фирми ”МД продукт плус” потребни су трговци. Пожељно је радно искуство у трговини. Детаљнија обавештења на 066/ 692-00-91.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.