Награде Форма Идеале за прваке и предшколце

Велики наградни ликовни конкурс „Нацртај, обоји и освоји!“

На шестом дечијем ликовном конкурсу Форма Идеале за малишане који ове године полазе у први разред основне школе и предшколско, могућност да учествује има више од 100.000 малишана из целе Србије.

Полазак у школу означава вероватно најважнији период у одрастању сваког детета, а шансе и изазови у којима малишани стичу искуство и могућност да искажу све своје таленте, представљају обавезну етапу у школовању и васпитању.

Велики ликовни конкурс „Нацртај, обоји и освоји!“ Форма Идеале, који је због масовног учешћа првака и предшколаца ранијих година, означен као манифестација од националног значаја, током септембра се организује у свим заинтересованим школама и предшколским установама у целој Србији. Малишани имају шансу да своју креативност искажу на начин који одаберу, на тему „Моја идеална соба“, док ће учитељице и учитељи, као и васпитачи у предшколским групама који су се пријавили за учешће на конкурсу, поменуте радове послати организатору конкурса. Подсећамо, пријава на конкурс је омогућена током септембра.

Најталентованији малишани, чији цртежи на тему „Моја идеална соба“ буду проглашени најбољима, освојиће бројне вредне награде: дечије собе, компјутер столове, релакс вреће и свеске. Пристигли радови у техници по избору биће оцењивани током октобра, а проглашење најбољих и додела награда биће организована 11. новембра у салону Форма Идеале у Београду.

Малишани, њихови родитељи и школе и предшколске установе заинтересоване за учешће на конкурсу све информације могу добити на контакт телефон 034/308 100 или на e-mail: deciji.konkurs@formaideale.rs.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.