Aktuelno Grad

НАПЛАТА ПАРКИНГА ПУТЕМ СМС ПОРУКЕ ОД СУТРА СЕ ОБУСТАВЉА ДО ДАЉЊЕГ

Од сутра, 13. фебруара, грађани неће више бити у могућности да користе услугу плађања паркинга путем СМС поруке, док ЈКП „Паркинг сервис“  не потпише уговор са новим провајдером, а тендер је већ објављен, рекао је данас на конференцији за новинаре директор овог ЈКП Зоран Благојевић.  У свим оним улицама, у којима се грађани могли плаћати услугу паркирања СМС поруком, од сутра то могу учинити са „греб греб“ картицом. Она ће се продавати у „кућицама“ „Паркинг сервиса“, трафикама и књижари „Оаза“. Како Благојевић очекује, услуга СМС плаћања паркинга требало би да поново заживи за око месец и по дана.

Након истека уговора са старим провајдером, ово предузеће, како је директор истакао, одабраће оног који нуди најбоље услове, а под њима подразумева и модернизацију услуга плаћања паркинга.

На конференцији је најављено и да ће се ЈКП „Паркинг сервис“ „преселити“ на нову локацију, у Улицу цара Лазара, у зграду у којој се налази ЈП „Градац“, и на тај начин, у ужем центру града, све његове услуге ће бити доступније грађанима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.