Aktuelno Sport

НАСТАВЉА СЕ ТАКМИЧЕЊЕ У АБА 2 ЛИГИ

После двонедељне паузе, у регионалном такмичењу, кошаркаши “Борца“ дочекују “Рогашку“, екипу која има исти учинак као и Чачани. Оба тима су остварила четири победе и пет пораза и гаје амбиције да се на крају првенства нађу међу четири екипе које ће одлучивати о пласману у АБА 1 лигу.

  • Имали смо довољно времена да се припремимо за ову тешку утакмицу. Не размишљам од другачијем исходу, сем наше победе која би нам много значила, у подизању самопоуздања, у наставку такмичења – јасан је капитен “Борца“ Марко Мариновић.

Ситуација на табели је таква да се, ако изузмемо “Приморску“, која је практично већ међу прве четири екипе, чак осам тимова нада да ће се наћи у том друштву.

  • Паузу у КЛС, због играња Илије Ђоковића у репрезентацији, смо добро искористили да екипу спремимо за предстојеће мечеве. То се видело и у сусрету са “Беовуком 72“, јер смо показали једну добру игру. Спремали смо се и за дуел са “Рогашком“, јер ми немамо право на кикс на домаћем терену, ако желимо да се пласирамо међу прве четири екипе. Свакако да и Словенци гаје такве амбиције и неће се лако предати, али очекујем да ћемо ми бити ти који ће се на крају сусрета радовати – каже помоћни тренер Владимир Златановић.

Овај сусрет десетог кола биће одигран у четвртак, 6. децембра, и почиње у 20 часова. Сувишно је и напомињати непоходност присуства великог броја навијача на овом мечу. Зато из клуба позивају све љубитеље кошарке да дођу и дају свој допринос у борби за освајање нових бодова.

В. Д.

Оставите одговор