Aktuelno

НЕЗАМЕНЉИВА ПОДРШКА И УТЕХА

ПРИЈАТЕЉИ ЗА НАЈСТАРИЈЕ МЕШТАНКЕ „3. ДЕЦЕМРА”

– Желим да свих 356 дана славе Дан жена, да буду вољене и да воле, да дозволе најмилијима да носе њихове слике у новчанику, али и у срцу, да преваре живот, а не живот њих. Пре свега, пожелела бих свима осмех на лицу, да се дружимо и радујемо сваком новом дану и наздравимо празнику – поручила је Биљана Давидовић, секретар Црвеног крста Чачак, пензионеркама Месне заједнице ”3. децембар” и свим женама. Најстаријим мештанкама једне од највећих месних заједница у граду пријатељи су организовали прославу поводом 8. марта. На њих су мислили Месни одбор пензионера и Савет МЗ ”3. децембар”, Друштво за борбу против шећерне болести ”Диабетес меллитус”, Црвени крст и, наравно најмлађи. Ова прослава је тек део програма ”Брига о старима”, кога спроводи ЦК Чачак.

Данијела Божиловић, Радован Димитријевић и Биљана Давидовић

Дан жена, 8. март, за децу и одрасле био је само још једна прилика да покажу захвалност мајкама, бакама, супругама и свим дамама које свакодневно воде бригу о њима, не само као домаћице. У многим животним ситуацијама оне су незаменљива подршка и утеха. Показали су и најмлађи да знају колико им значе, песмом и бираним речима. Пријатељи су им припремили колаче и музику, али су превасходно желели да се сви друже и забаве.

– Надам се да ће сваки дан нашим женама бити празник. Мислимо на њих, организоваћемо здравствене контроле, уређивати спортска игралишта за њихову децу, унуке и све мештане ”3. децембра” – најавила је Данијела Божиловић, председница Савета Месне заједнице.

Удружење пензионера Чачак има 9.320 чланова и већину чине жене. У нашем граду живи више од 27 хиљада најстаријих.

– Будите срећне и некаВас деца слушају – поручио је Миладин Савић, председник Удружења пензионера.

Прослава приређена уочи 8. марта у просторијама МЗ ”3. децембар” тек је један од догађаја којим су организатори указали захвалност најстаријим мештанкама.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.