Aktuelno

Нова представа Чачанина Милутина Милошевића

iluzijeУдружења Чачана у Београду обавештава наше земљаке да ће вечерас, 17. марта 2017. године, са почетком у 20 часова, у Установи културе „Вук Стефановић Караџић“ у Београду биће премијерно изведена представа „Илузије“, по тексту руског драмског писца, редитеља и глумца Александра Александровича Вирипаева, у режији Татјане Мандић Ригонот. Главне улоге тумаче глумци Соња Колачарић, Катарина Марковић, Горан Јефтић, и наш драги Чачанин глумац Милутин Милошевић.
Милутин Милошевић рођен је 28. децембра 1981. године у Чачку. После средње школе уписао је на Факултет драмских уметности где је дипломирао у класи професорке Гордане Марић. Глумио је у више филмских остварења од којих су најпознатија „Свети Георгије убива аждају“, „Кордон“, „Београдски фантом“ и „Тhe November man“, као и у серијама „Кошаркаши“, „Последња аудијенција“, „Ларин избор“, „Жене са Дедиња“ и „Војна академија“. Милутин иза себе има и доста глумачких награда. Између осталог, добитник је Повеље за најбољу мушку ролу на 44. Филмским сусретима у Нишу. Активан је и у позоришту где је глумио у представама „Велика бела завера“, „Змијско легло“, „Пластелин“, „Гробница за Бориса Давидовича“, „Зли дуси“, „Кућа број 8“ и многим другим.
Удружење Чачана у Београду поносно је на рад и достигнућа нашег земљака глумца Милутина Милошевића. Њему и његовим колегама желе пуно успеха са новом представом „Илузије“, као и у будућим пројектима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.