Privreda

Нови „Ивеко“ центар отворен у Београду

Осим Чачка, Ниша и Новог Сада, нови „Ивеко“ центар јуче је отворен у Макишу, код Београда. На два хектара простире се здање од 10 хиљада квадратних метара са бројним савременим садржајима, неопходним за продају и одржавање возила. Тренутно без конкуренције, „Ивеко“ лаки, средњи и тешки теретњаци постају прваци и по моторима на еколошки погон.

Београдски „Ивеко“ центар, у који је уложено пет милион евра, садржи и услужни царински терминал, царинско складиште, стазу за пробу теретних возила, сале за обуку радника, ресторан са баштом, хостел са шест апартмана и четири собе. У овом делу Европе јединствен је и по салону за теретњаке.

Тренутно је заослено 20 људи. Пошто су пословни планови компаније „Ауто Чачак комерц“, генералног заступника „Ивеко“ возила у Србији, да центар у Макишу буде и пост продајни, број запослених ће највероватније бити дуплиран. Инострани партнери одушевљени су брзом и квалитетном услуга које пружа нови центар.

– Врло смо поносни на пословну мрежу у Србији. Захваљијући професионализму и посвећености наших партнера, српским клијентима, као и онима који путују кроз ову и суседне земље, можемо да понудимо пун пакет наших производа – изјавио је Емилио Парато, директор „Ивека“ за Аустрију, централну и источну Европу.

Миленко Костић, власник компаније „Ауто Чачак комерц“ и Пјер Лаут, председник „Ивеко“ бренда, званично су отворили београдски продајни и ускоро пост продајни центар. Сва „Ивеко“ возила, лака, средња и тешка, одговарају на захтеве савремених купаца и због очувања животне средине.

– За две недеље ћемо у Хановеру, на како Немци тврде највећем сајму комерцијалних возила, једини и први представити теретњаке без дизел мотора. Свуда у Србији и свету купци више не желе прљаве аутомобиле и камионе и све више се окрећу еколошком погону. „Ивеко“ је један од лидера који нуди такве моделе – напоменуо је Пјер Лаут.

На свечаном отварању новог „Ивеко“ центра у Београду, подељени су кључеви директорима фирми „Центросинергија“ и „МК логистик“.

 

Оставите одговор