G.Milanovac

Обележена годишњица пословања компаније Хелиос Србија

Председник општине Дејан Ковачевић присуствовао је обележавању два важна јубилеја– 65 година од постојања компаније Хелиос Србија и 100 година постојања KansaiPaint који је њен власник.

Том приликом, Ковачевић је члановима руководства ове две компаније, свим запосленима, али и свима који су дали допринос њиховом развоју, упутио искрене честитке, са жељом да и даље буду добра конкуренција на тржишту. Он је даље додао, да је синоним за компанију Хелиос Србија успех, да компанија свакодневно расте и развија се и на крају пожелео да ова прослава јубилеја и успеха буде само једна у низу многобројних које ће у будућности остварити.

Владимир Симић, директор компаније Хелиос Србија а.д.  рекао је да су богато искуство и стабилно пословање током свих ових година основна обележја компаније. Посебно се осврнуо на запослене и рекао да су они највећа вредност компаније. Према његовим речима, компанију осликавају скромност, стрпљење, спремност за одлучивање и преузимање ризика и како у прошлости, тако и сада главни циљ је раст компаније и гледање у будућност.

Хелиос Србија а.д. један је од водећих произвођача боја и премаза у Србији ове године обележава 65 година постојања. У власништву је компаније Kansai Paint, једног од водећих светских произвођача боја и премаза, који ове године обележава 100 година постојања. Данас, Хелиос Србија нуди широк спектар премаза и решења за различите индустрије, професионалне кориснике и крајње купце, као што су индустријски премази за метал, индустријску премаз за дрво, грађевински и декоративни премази, премази у праху, боје за означавање путева, премази за репарирање аутомобила и лепкови.

 

 

КАБИНЕТ ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.