Aktuelno Grad

Отворене капије базена за чачанске Гимназијалце

Око поднева лепа слика на градским базенима. Преко 200 ученика чачанске Гимназије предвођени својим професорима су посетили базен где су одрадили часове физичког васпитања. Граја гиманзијалаца и осмеси на њиховим лицима најбоље говоре о пуном поготку ове данашње акције.

“Ми по традицији већи део својих часова реализујемо на теренима Спортског центра Младост. Ове године базени су отворени нешто раније што нас је подстакло да предложимо руководству СЦ Младост да део својих активности одрадимо у води. Ученици су са одушевљењем прихватили ову идеју и мислим да је данашња акција у потпуности успела. Захваљујем се директору Милошу Стеванићу, нашем некадашњем ученику, који је без поговора прихватио овај предлог и верујем да ћемо убудуће још више и боље сарађивати“ – рекао је професор Гимназије Зоран Брковић.

Гимназијалци су више од три сата уживали у благодетима базена. Уз пливање и дружење за већину њих је ово био пр5ви дан купања у овој години.

“Спортски центар је установа која се труди да свих 365 дана буде у служби грађана Чачка. Идеја је потекла од професора Брковића и одмах смо увидели да је на месту. Купалишна сезона је почела 31.маја, још увек нису велике гужве и било нам је велико задовољство да угостимо гимназијалце. Знам да већина њих и током лета редовно посећује базене и ово је заиста било лепо дешавање и за нас и за њих“ – рекао је директор СЦ Младост Милош Стеванић.

Подсећамо још једном све наше суграђане да је купалишна сезона на базенима почела 31.маја и да ће радно време до 18.јуна бити од 10 до 19 часова. Од тог датума уз почетак школе пливања базен ће радити од 8,30 до 20 часова. Почетак купалишне сезоне на градској плажи је планиран за половину јуна.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.