Aktuelno Grad

ОТВОРЕН „ЛИДЛ“

На свечаној церемонији испред Лидла у Београдској улици бр. 1, представници Лидла Србија и градоначелник Чачка, Милун Тодоровић, отворили су врата Лидл продавнице.

 

„Осим јединствених Лидлових брендова, важно је нагласити да су у понуди заступљени и наши добављачи са више стотина домаћих производа. Захваљујем компанији Лидл Србија, која је до сада показала да је друштвено одговорна компанија, што су отварањем ове продавнице пружили шансу за запошљавање нашим суграђанима“, истакао је Тодоровић и представницима компаније Лидл Србија пожелео срећу у будућем пословању.

„Након свега пет месеци пословања, драго нам је што смо већ у прилици да отворимо продавницу у Чачку. Дугујемо велику захвалност Чачанима за ову топлу добродошлицу, а ми смо ту да останемо и да им покажамо како је куповина код нас једноставна, боља и повољнија, те стога позивам све да нас од данас посете и увере се у то“, изјавила је руководилац корпоративних комуникација у Лидлу Србија Мартина Петровић.

Акцијске понуде у овом трговинском ланцу почињу четвртком и понедељком. Асортиман непрехрамбених производа, попут одеће, баштенских алата, малих кућних апарата и других, се редовно смењује у краткотрајној понуди.

Радно време Лидл продавница је од 08 до 22 часа сваког дана у недељи. Свим потрошачима на располагању је велики паркинг, чије је коришћење за потрошаче бесплатно.

 

Само неки од Лидл брендова који се од данас могу купити у Лидл продавници у Чачку су Финкаре (Фин Царре), у оквиру кога се производи и најпродаванија Лидлова млечна чоколада, апетисани Алесто, храна за бебе Лупилу, козметика Сиен (Циен), кућна хемија Ве-5 (W5), али и други производи чија се контрола производње и квалитета одвија према немачким стандардима. Поред Лидл брендова, као једна од новина омиљених потрошачима у Србији, показала се Лидлова пекара у којој се разноврсни производи пеку више пута на дан.

 

Оставите одговор