Politika

Парезановић: Да Обрадовић престане да бежи од ТВ дуела

Саопштење народног посланика и повереника СНС-а Марка Парезановића
Поштовани,
Уместо агресивних и досадних саопштења писаних уз максимално одсуство креативности и инвентивности у време када грађани славе неке од највећих крсних слава (политичко писмо грађанима на Никољдан), као и Божић и Нову годину, било би сврсисходније и политички коректније да Бошко Обрадовић престане да бежи од ТВ дуела.
У претходним данима и недељама две регионалне телевизије упутили су Бошку Обрадовићу и мени, као народним посланицима позив за ТВ дебату. Како је Бошко Обрадовић једини посланик Двери из Западне Србије постоји и објективна потреба, да уместо што свакодневно репродукује огроман број страначких саопштења у којима врти 20 реченица у круг већ 5 година, скупи храброст и изађе на дуел.
У супротном, ја као посланик позиције, долазим у ситуацију да гостујем у различитим ТВ емисијама или сам, или са још неким послаником владајуће коалиције, па се поставља питање која је сврха таквих емисија. Исти случај је и са послаником Обрадовићем, који се тако на две регионалне телевизије у западној Србији појавио сам, на чему је и инсистирао. То је доказ да он није никакав борац за политички дијалог и размену ставова.
Премијер Србије више пута је на седницама НСРС одговарао на питања и нападе опозиције, али је нереално очекивати да свих преосталих 15 шефова посланичких клубова и ко зна још колико лидера опозиције са неколико процената подршке грађана тражи ТВ дуел са Премијером, јер за разлику од њих он није докон и беспослен. Све ово наводим, јер  је Бошко Обрадовић потпуно предвидив политичар и није тешко закључити којим изговором ће побећи са мегдана.
Нећу одговорити овом приликом на његове свакодневне нападе и клевете скривене у страначким саопштењима које сам пише, јер мислим да је поштеније да се погледамо у очи, ако сме.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.