„ПАРК ЗНАЊА – НАУКА У ПРИРОДИ“

20170504_133024Активности у оквиру пројекта „ПАРК ЗНАЊА-НАУКА У ПРИРОДИ“ у оквиру програма “ЗАЈЕДНИЦИ ЗАЈЕДНО” КОМПАНИЈЕ НИС

 

Регионални центар за професионални развој запослених у образовању  у Чачку који је заједно са Техничком школом у Чачку покренуо пројекат „Парк знања – наука у природи“  обогатио је понуду експоната захваљујући средствима НИС-а у износу од 700 000,00 динара. Захваљујући средсвима НИС-а, постављене су „Кућице знања“, намењене за ученике предшколског узраста, као и узраста од првог до четвртог разреда.  Планирано је да се ученицима на један занимљив начин представе бројеви, врсте  бројева, десетице, стотине, врсте биљака, врсте речи, врсте реченица и други наставни садржаји.

За старије узрасте, посебно ученике техничких школа, тј. грађевинских струка, биће представљене различите врсте материјала, макете, рељефи и др.

Посете  „Парку знања“  су отворене сваким радним даном и викендом,  у периоду од 8  до 20 часова. Организоване посете групе деце и наставника морају се најавити на број 032320100, како би се избегле евентуалне гужве и припремиле радионице радионице за децу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.