Društvo

Пијачни барометар

Р.бр           НАЗИВ РОБЕ 02.02. 09.02. 16.02. 23.02. Просек
1. Пројино брашно 80 80 80 80
2. Кромпир 40-50 40-50 40-50 40-50
3. Пасуљ 250-350 250-350 250-350 250-350
3. Паприка 300 300 300 300
4. Парадајиз 200 200 200 200
5. Краставци 300 300 300 300
6. Тиквице 250 250 250 250
7 Цвекла 50-60 50-60 50-60 50-60
8 Ротква 60 60 60 60
9 Купус 30 30 30 30
10 Koрнишони
11 Першун веза 30 30 30 30
12 Шаргарепа 70-100 70-100 70-100 70-100
13 Зелени лист купуса 50-60 50-60 50-60 50-60
14 Зелена салата 30 30 30 30
15 Црни лук 50-60 50-60 50-60 50-60
16 Бели лук 600-700 600-700 600-700 600-700
17 Шампињони 200 200 200 200
18 Броколи 250 250 250 250
19 Празилук 70-80 70-80 70-80 70-80
20 Карфиол 250 250 250 250
21 Плави патлиџан
22 Кисели купус 100-150 100-150 100-150 100-150
23 Спанаћ 120-130 120-130 120-130 120-120
24 Ротквице 40 40 40 40
25 Шљиве-
26 Мушмуле 120 120 120 130
27 Јабука 50-150 50-150 50-150 50-150
28 Крушка 80-200 80-200 80-200 80-200
29 Суве шљиве 300-400 300-400 350-450 350-450
30 Дуње 250 250 220 220
31 Јужно воће 80-230 80-230 80-220 80-220
32 Лешници 1кг 1000-1200 1000-1200 1000-1200 1000-1200
33 Језгра ораси 1000-1200 1000-1200 1000-1200 1000-1200
34 Очишћена живина 370 210-370 210-370 210-370
35 Јаја 5-13 7-13 7-13 7-13
36 Кајмак 500-700 500-700 500-700 500-700
37 Сир 200-400 200-400 200-400 200-400
38 Пршута 1000-1800 1000-1800 1000-1800 1000-1800
39 Сланина 350-900 350-900 350-900 350-900
40 Суџук 800 800 800 800
СТОЧНА ПИЈАЦА
1 Телад
2 Дебеле свиње
3 Прасад 240-250 210-220 200-220 200-210
4 Овце 130 130-140
5 Јагњад 350 350-360 350
6 Пшеница 25 25 25 25
7 Кукуруз 25 23 23 23
8 Јечам 25 25 25 25

 

Оставите одговор